четверг, 20 июля 2017 г.

Basketbalové juniorky s prehľadom postúpili na majstrovstvá Európy 3x3

Český tím pod vedením Michaely Uhrová v zložení Adela Neubauerová, Karolína Fadrhonsová, Michaela Gaislerová a Veronika Pondělíčková počas dvojdňového turnaja nepadol. A to čelil nielen domácemu výberu, ale napríklad Ruskám, Maďarkám či Francouzkám.

"Až také jasné to ale nebolo. Tímy sem prišli väčšinou s mladšími hráčkami. Hovorila som, že pre nás budú najväčšie súperky Francúzska a Maďarsko. To sa v priebehu turnaja taky potvrdilo, "spomínala Uhrová na tesné výsledky s Francúzskom (14:12) a dokonca dva s Maďarskom (15:11 a 17:13).Maďarka totiž český tím porazil aj vo finále.

Celkový triumf hreje českú štvoricu, ale kto by si myslel, že jej zabezpečí ľahšie súperky pre európsky šampionát, ten by bol na omyle: "V podstate to pre nás nič neznamená. Rozlosovanie ME sa bude robiť rovnako podľa rankingu. Turnaj ale dievčatám dodal sebavedomie, že dokážu poraziť kohokoľvek. Vytvorili si pre ME dobrú pozíciu bet365 bonus v hlave. "

Nie je však isté či česká reprezentácia odcestuje na ME do Bieloruska (21. - 23. augusta) v rovnakom zložení. "Je predčasné o tom ešte hovoriť. Nomináciu budem riešiť v týždni.


Šampionát koliduje s prípravou na extraligu. Budem musieť žiadať o ich uvoľnenie.Podľa pravidiel môžem ale vymeniť maximálne dve hráčky, "láme si hlavu Uhrová.

" Nemyslím, že nám kluby uvoľní hráčky na sústredení. Možno pôjdeme o deň skôr, aby sme si zatrénovali ešte na mieste. Nebudem ale rozhodne brať novú hráčku, to by bolo časovo zložité. Buď pôjdeme bet365 mobil v rovnakom zložení alebo vezmem niektorú z dievčat, ktoré tento rok hrali na MS, "uvažuje vedúci tímu.

Sama však priznáva, že nemá moc dôvodov niečo vo štvorčlennej zostave meniť:" Tím v Rige fungoval dobre. Holky hrali veľmi tvrdo, s čím sme na MS mali problémy. Tu predvádzali iný štýl. Mali sme to dobre rozložené, dievčatá strieľali zvonku a vedeli si poradiť aj s tvrdou hrou. "

Tá sa podľa Uhrová pohybovala na hranici zákernosti. "Dievčatá sa nenechali vyprovokovať.Až na jeden incident, "smeje sa Uhrová pri spomienke na vylúčenie Adely Neubauerová, ktorá si nenechala páčiť nevyberavý zákrok súperky.

bet365

Комментариев нет:

Отправить комментарий