четверг, 20 июля 2017 г.

Atletická istota sa otriasa. Bolt je tento rok až v siedmej svetovej desiatke

Usain Bolt, 60. až 66. Tahle čísla signalizujú niečo šokujúceho.

Usain Bolt, ten neporaziteľný dlháň prekonávajúci svetové rekordy v štýle, ktorým tornádo odfúkne papierovú škatuľu, totiž je…Spolu s ďalšími šiestimi mužmi na delenom 60. na svete.

V roku 2015 Bolt v Riu zastavil stopky len na údajmi 10,12.Piatkové stovka na Diamantovej lige v Monaku ho odsunula ešte nižšie.

Ale možno sú dôležitejšie jeho vlastné slová, ktoré predniesol po biedne dvojstovke v New Yorku, kde 13. júna dobehol v protivetre za 20,29: "S tymto tempom je môj odkaz v ohrození. "

je tento Bolt schopný prehrať?

Keď bol Bolt tento rok na Zlatej tretre v Ostr ave, poskytol pri jednom z mála štartov sezóny exkluzívny rozhovor MF DNES, pri ktorom autorovi tohto textu slovo "odkaz" tiež niekoľkokrát zmienil. "Verím, že po mne zostane niečo, načo budú ľudia po rokoch spomínať," povedal.

Svalnatý dlháň sa predviedol inak ako predtým. Ďaleko umiernenejších, ďaleko rozvážnejší.Popisoval, ako bet365 bonus sa stáva pedant cez jedálniček (hoci sa jeho manažér Ricky Simms neskôr pri tejto téme usmieval).

Miesto salvy vtipov ukazoval skôr maximálnu koncentráciu. Bolt dospelejší, rozumnejšie. Bolt, ktorému to na dráhe nešlo, ani v Ostrave nežiaril.


Bolt, ktorý by mohol prehrať? Už to sú legitímne úvahy.

Jamajčan od roku 2008 a olympiády v Pekingu uchvacuje nasledujúce bilanciou: na hrách či majstrovstvách sveta vyťažil na stovke a dvojstovke z 9 finálových štartov 9 zlatých! Výnimkou bol len uliaty štart na stovke na MS v Tegu 2011. Lenže teraz ho miesto podobného velesběru medailí trápi zdravie aj nestálosť formy.

"V New Yorku to bol jeden z najhorších behov môjho života.Rád by som to nejako vysvetlil, ale neviem to, "smútil pred mesiacom.

Rival: Usain si pôjde pre zlato

Bolt už kvôli zraneniam rušil štarty v Paríži a Lausanne, kruciálním testom má byť 24. júl a štart na mítingu v Londýne.

"Každý bude so zadržaným dychom sledovať, ako sa mu tam podarí," hovoril Gatlin, existujúce svetová jednotka, ktorý formu potvrdiť v Monaku stovkou za 9,78. "Usain je hráč, showman. Vie, kedy nastane ten správny čas, aby zase bet365 mobil< /a> začal behať. Vie presne, ako sa v správnu chvíľu zase objaviť na vrchole.Verím, že pre Peking bude fit. "

Preč sú však leta, kedy sa dvojmetrový fenomenálny šprintér bet 365 skláňal k štartu a jediná otázka znela: V bet365 stavky akom čase vyhrá? Teraz je ústrednou témou prostý fakt, či je Usain Bolt schopný víťaziť.Či prekoná napravené dopingovej hriešnikov Gatlina či Powella.

Londýnska stovka veľa napovie, na súboj titanov dôjde až v Pekingu. Tam kedysi začala Boltove svetovláda - a tam sa teraz jeho ríše, už poznamenaná otrasmi, môže rozpadnúť.

"Finále na stovke i na dvojstovke v Pekingu, to bude pravý čas na spektakulárne šou," teší sa Gatlin. "Každopádne musíme počítať s tým, že si Usain pôjde pre zlato."

Ak to zvládne, jeho odkaz sa rozrastie o ďalší zlatý príbeh p lný chvály, o ďalšie krásne chvíle. Ale čo keď veľká éra skončí?

bet365

Комментариев нет:

Отправить комментарий