понедельник, 17 апреля 2017 г.

Závodné 92 dúfať, že Dan Carter môže byť ich Launchpad na najvyššej triede Rugby

Ten predpokladá, že Carter by rovnaký dopad ako Jonny Wilkinson robil, keď Anglicko fly-polovica pripojil Toulon. Dvanásť mesiacov ďalej, aj keď, ako Carter sa pripravuje na debut za premenovanej Racing 92 proti Northampton - spolupracuje na pol vzadu ďalšie veterán, Mike Phillips - v Pohári majstrov v sobotu, výhľad zmenil.Príchod 33-ročný víťaz Svetového pohára nebol vyzvaný nárast tržieb a Stade Yves-du-Manoir v Colombes, v parížskom predmestí, nebudú vypredané na svoj prvý zápas v Racing je svetlo modrá a biela farby, šesť rokov po zranení priviedol k predčasnému koncu jeho tvorivého v Perpignane.

Carter je však stále vnímaná ako investícia Lorenzettiho ktorý prevzal klubu a vyriešiť, aby bolo najúspešnejšie v Európe v roku 2006, ktorý urobil £ 550m bohatstva prostredníctvom svojho majetku podniku.Jeho financovanie pomohlo Racing získať povýšenie do Top 14 a stať sa pevnou súčasťou európskeho pohára, ale nič, čo by súperiť úspech v Toulone.

Domov pre Cartera, ktorý je prenájom domu v Paríži, bude rozpadajúce vytržení, že po mnoho rokov, ako Stade de Colombes, hostila francúzskeho národného tímu, až do otvorenia moderných Parc des Princes v roku 1972. Aj keď Lorenzetti sa snažia lákať divákov s radom veľkých mien autogramiády, nedostatok zariadenia na zem a jeho nedostatok atmosféry pracovali proti nemu.A tak sa v lete roku 2017, kedy Carter vstúpi posledný rok svojej zmluvy, Racing sa presunie do novej krajiny niekoľko míľ na východ, Arena štadióne Nanterre. - La Defense

Je to bude stáť -of-the-art zariadenia, prvý svojho druhu v európskej rugby. Bude krytý štadión postavený s non-zaťahovacou strechou, ktorá bude dom 32.000 fanúšikov pre pretekanie v zápasoch a medzi 10,000 a 45,000 pre koncerty. Bude tiež poskytovať úradu pre miestne zastupiteľstva a výrazne zvýšiť príjmy klubu z non-kolo činnosti a znížiť svoju závislosť na Lorenzettiho.Je nádej, že v čase, keď sa otvorí, Carter bude pomohli zviditeľniť pretekanie je do tej miery, že tam bude celý rad záujemcov o vymenovať práva k aréne, rovnako ako čakaciu listinu pre časové lístky.

< p> "Nejde len o to hráč, ktorý Racing kúpil v Carter, ale dôveryhodnosť," povedal Lionel Malta, lektor a odborník v ekonomike športu, v rozhovore pre Le Monde. "Bude im legitimitu, víťaz Svetového pohára a predné bodov strelec v histórii medzinárodného ragby. Ten bude katalyzátorom, a myslím, že ho nájdeme ľahšie sa s ním vo svojom tíme predať vymenovať práva na novú krajinu.Budú dbať na to, čo Wilkinson ur obil v Toulon: veľká hviezda môže mať multiplikačný efekt, ale rovnako Wilkinson prišiel z Newcastlu so záznamom zlou zranenia, takže Carter vynechala veľa ragby v posledných troch rokoch a podpis má prvok riziká. "

Carter nebol daný k dispozícii médiá tento týždeň, namiesto toho sa zameriava na poznávanie svojich nových spoluhráčov, ktorí patria jeho kolega All Blacks Joe Rokocoko, Chris mäso a Casey Laulala, as Lorenzettiho vyzerá na novom Zélande pre inšpiráciu na poli, a ako sa vysporiadať s novým jazykom.Má lekcií francúzštiny každý pondelok s Ianom Borthwick, klubu bývalý manažér médií, ktorý je teraz poradcom Lorenzetti a pracoval nielen na slovách budú používať pri volaní pohyby, ale ich výslovnosť.

Carter bude 36, keď jeho zmluva s Racing končí. Rovnako ako sled dlhých prepúšťanie pomohol Wilkinson predĺžiť jeho kariéru, takže klub dúfa Novozélanďan je druhý stint vo francúzskom ragby bude podstatne dlhšia než ten prvý.Lorenzetti hovorí Carter, cez jeho vysoký plat, neprišiel do Paríža kvôli peniazom, a dodáva: "Mal cena ešte vyššia v Japonsku"

Carter, vo svojom poslednom mediálnom vystúpení povedal, že jeho ambície uzavreté, že jeho nového klubu. "Nie je to pre mňa zase až a pokúsiť sa zmeniť všetko," povedal. "Musím zapadať do štruktúry a mojimi spoluhráčmi, naučiť sa čo najviac, ako je to možné, a potom pridať niečo po niekoľkých mesiacoch.

" Tam sú niektoré úžasné hráčmi a skvelý útočný schopnosť tu. To, čo potrebujeme nájsť, je konzistencia výkonov, namiesto aby boli úžasné jeden týždeň a tak ďalej. To, čo máme, je túžba, aby sa tam na konci ligy a európskych súťaží sa a ja som nadšený, že súčasťou toho všetkého. "


Комментариев нет:

Отправить комментарий