суббота, 15 апреля 2017 г.

Eddie Jones inšpirovať Tier dva národy pred začatím s Anglickom

Jones prijal pozvanie na účasť na workshope, než jeho vymenovanie Anglicku mať vedenú Japonsko, aby ich najlepším výsledkom na Svetovom pohári.Oni skončili na treťom mieste v ich bazéne a stal sa prvým tímom získať tri zápasy, ale nedokážu nárok na knockout stage.England tréner Eddie Jones sa usmievať, keď sa dostane základy správna Ďalšie

"japonskej víťazstvo nad južnej Afrika bola výsledok, ktorý nielen osvetlené dotykový papier pre turnaj, ale ten, ktorý Bet365 stávkovanie live dal ázijské ragby ako celok pevne na mape, "povedal Mark Egan, World rugby hlava súťaží a vystúpení. "Personál národy poriadku dvaja ste m i povedal, že Japonsko je výhra im dal dôveru a vieru všetko bolo možné, a v dôsledku toho išli von hrať značku útočia rugby, skôr než len siahnuť hlboko v nádeji na udržanie skóre nadol, ktorý pravdepodobne bolo v minulosti.

"s 30% viac pokusy boli skóroval a menej bodov pripustil v zhode-up s tier jedným národov, to bol najúspešnejší turnaj k dnešnému dňu z rádu -dve perspektíva.Našou nádejou mal mať jeden tier dva národ kvalifikáciu na etapy knockout a Japonsko by dosiahli tento cieľ v akomkoľvek inom turnaji. V bare je stále vysoká ako náš cieľ pre 2019 je mať dve tier-dve štvrtiny-finalistami a ďalšie výsledky rázové pozdĺž cesty.Nepredvídateľnosť výsledku je to, čo priťahuje ľudí v rámci prispieva k veľkej športovej divadla. "

World Rugby čiastočne financovaný 106 riadiacich pozícií Tier dva odbory na Svetovom pohári cez jeho 10 miliónov libier-a -rok rozpočet pre rozvojové krajiny , ktorá bola doplnená o dodatočné peniaze na majstrovstvách sveta a £ 1 m pre centrálne projekty, ako je poistenie hráčov. "Investičný program urobil skutočný rozdiel na hraciu plochu," povedal Egan.


"Tieto tier-dva národy majú podstatne viac prostriedkov vynaložiť na svojich elitných programov, než tomu bolo pred investičný program sa začal v roku 2007, a oni tiež hrajú ďalšie testy proti Tier jedným národmi než kedykoľvek predtým.To bol zjavne faktorom, ktorý prispieva k vyrovnaniu hracieho poľa, ktoré sme boli svedkami na Svetovom pohári. Dúfame, že rast tohto počtu :. Spojené štáty prinášajú veľké príslušenstvo do ich trhu, zatiaľ čo Írsko a Škótsko sú naplánované na turné Gruzínsku a Japonsko "

Jednou z prvých úloh Jones, keď vezme do funkcie Anglicka 1. decembra len dva mes iace pred šiestich národov, bude rozhodovať jeho koučovanie tímu na najbližšie štyri roky. Steve Borthwick, ktorý bol japonský dopredu tréner v tomto roku, bola sklopená ako uchádzač, ale Bristol ste povedal, že bude bývať s nimi.

Bet365-Vyzdvihnúť svoj bonus

Комментариев нет:

Отправить комментарий