пятница, 14 апреля 2017 г.

European Tour rana ako Sergio García vypadne Race to Dubai znova

European Tour v Race to Dubai budú uzatvárať druhýkrát za posledné tri roky, bez toho aby Sergio García po Španiel rozhodli vstúpiť budúci týždeň DP World Tour Championship.

V čom zreteľne predstavuje ranu turnaja organizátori, García riadenie potvrdil hráč nebude mať svoje kotvisko v poli 60-man v Dubaji a to aj napriek súčasnej postavenie 30. na European Tour v poradí podľa zásluh.Že pozícia bude nevyhnutne zlepší sa García ležiace delené druhé miesto na BMW Masters v Šanghaji s 18 jamkami hrať.

García citovaný plánovanie a únava problémy, keď bol medzi trojicu hráčov v roku 2013, ktorý odmietol na splnenie hrajúci kritériá požadované na vlajkovej lodi Dubaj turnaji, v čom bol inauguračnej ročník finále série European Tour je. Formát, ktorý bol odvtedy vylepšil a bude znovu počas oznámenia Keith Pelley, European Tour generálny riaditeľ, v Dubaji v utorok.Pelley bude tiež predstaví nové kritériá pre členstvo v Tour, šablóna, pre ktorý bol odhalený Observer posledný week.European Tour vyzerá zmierniť záťaž pre hráčov s radikálnym prevratné zmeny členstva Viac

V čase predchádzajúcej pozmeňovanie Final Series García povedal: "som s týmito zmenami veľmi spokojný a teším sa na Final Series. Na konci dňa sme všetci pracujú spoločne.Som veľmi rád, že sme dosiahli strednú cestu, ktorá by mala pomôcť tomu, aby nás všetci šťastní. "

Garcia poradcovia neponúkol vysvetlenie pre svojho klienta najnovšieho rozhodnutia, ale zdá sa byť rozumné odvodiť, že nie je majú najvyšší úctu k uzavretiu európskeho turné sezóny alebo možno dejis ko to. 35-ročný je v stredu back-to-back akcií v Číne a ešte môže hrať v dvoch udalostiach Asian Tour pred rokom je vonku.

Je pochopiteľné, že nikto z European Tour má ešte prešiel komentár k García postoj s Pelley známe, že je záujem o tých, ktorí budú - nie nebude - funkcia na Strednom východe.Avšak, ako on je oddaný s Ryder Cup a jeden z najvýznamnejších postáv vysoko postavených osôb v Európskej golfu, je samozrejmé, že prístup García neprejde bez potvrdenia.

61.-zaradil hráč poriadok zásluh na záver BMW Masters bude mať svoje miesto v tejto oblasti. V minulom roku, Španiel skončil na delenom 12. na Zemi Course, tesniace šieste miesto v Race to Dubai.


Комментариев нет:

Отправить комментарий