четверг, 13 апреля 2017 г.

Andrew Luck vrhá tri zachytenie ako Jets udusiť žriebätá

Todd Bowles je vedenie Jets uzemnený. Sú off na ich prvé 2-0 začiatku roka 2011, obrana nútený ďalších päť obraty v pondelok večer proti Andrew šťastie a samozrejme fanúšikovia New York sa už urýchlenie dlhšie po 20-7 víťazstvo v Indianapolis. Bowles vie, je tu ešte veľa práce, je potrebné urobiť.

"Je to dobrá výhra, ale je to len vyhrať NO2," povedal tréner prvého ročníka Jets po 20-7 víťazstvo v Indianapolis.


"My nie sme tam, kde chceme byť, ale my sme na ceste."

Obrana nemusí byť sc hopný získať oveľa lepší.New York má už päť takeaways v prvých dvoch hrách a zaznamenal 31 bodov z týchto miscues po produkcii len 20 bodov, všetky minulej sezóny.

Dôvodom je to, že som bol schopný vytrvalo tlak quarterbacks a uzamknúť mimo prijímačov so svojimi dvoma veteránmi cornerbacks, Darrell Revis a Antonio Cromartie, ktorí hrali v pondelok na boľavé koleno.

Ale tam bola kopa k posudku o Jets 'trestný čin, ktorý sa snažil utesniť hru, kým uzatváracia minút.

Ryan Fitzpatrick bolo 22 z 34 pre 244 yardov s dvoma pristátie a jeden odposluch vo svojom prvom víťazstve na štadióne Lucas Oil, Brandon Marshall chytil sedem prechádza pre 101 yardov a jeden TD a Eric Decker chytený osem priechody pre 97 yardov a TD pred opustením s kolenom injury.Miami Dolphins poprieť Ndamukong Suh šiel tulák v Jaguars strát čítajte viac

"nebolo dosť vyhrať, ale budeme brať, "povedal Marshall. "Máme pred seb ou dlhú cestu."

Tak to Colts, ktorí sa nepodarilo skórovať v prvom polčase druhú rovno týždeň -. Niečo, čo naposledy urobili v po sebe idúcich hrách v roku 1997

Indy sú 0-2 pre druhé po sebe idúce obdobia, ale zdá sa veľa tentoraz Unibet-Okamžitý bonus inak.Potom, čo 21 z 37 pre 250 yardov s jedným pristátie a tri zastaveniami, Luck teraz hodená päť výbery v prvých dvoch týždňoch. On tiež stratil mrmlať k Jets.

A fanúšikovia, ktorí sa tak dočkať, až uvidí Robert Mathis návratnosť a Jeff sobotu uvedený do ringu tímu cti, vypískali srdečne as problémami, pripojiť.

Fitzpatricková six-yard TD preniesť do Decker a bránka 35 yardov od Nick Folk robil to 10-0 po polčase.

šťastie nakoniec odpovedal s 26 yardov pristátie prechádza na dont Moncrief včasne vo štvrtom štvrťroku, ale Fitzpatrick hodil 15-yard TD prihral Marshall a Folk robil gól z 46 yardov uzavrieť bodovania.

Unibet-Podrobnosti

Комментариев нет:

Отправить комментарий